Leeg

Totaal: 0,00 €

Inkoop

Body

U kunt een produkt(en) aanbieden door foto's en een zo duidelijk mogelijke omschrijving en de eventuele vraagprijs te mailen naar marluus@casema.nl of via Contact. Mocht het te koop aangeboden product passen in de collectie van Langgewenscht Antiek zijn wij gaarne bereid tot aankoop.

Vrijblijvend advies/taxatie overbodige spullen
Ervaring heeft ons geleerd dat overbodige spullen, waar u om welke reden dan ook van af wilt, meer waard kunnen zijn dan u beseft. Alvorens u deze gratis spullen aanbied aan instellingen, of ten behoeve van de kringloop adviseren wij u graag vrijblijvend m.b.t. eventuele waarde van deze spullen. Wilt u hierover meer weten dan kan dat via e-mail  marluus@casema.nl of via Contact.
 
Zoekopdrachten
Langgewenscht Antiek is voortdurend op zoek naar bijzondere objecten zowel in Nederland als in bijvoorbeeld Belgie, Frankrijk en Duitsland. Mocht u naar een bijzonder object op zoek zijn dan zijn wij gaarne bereid, aan de hand van een zo uitgebreid mogelijke omschrijving en eventuele foto's, hier voor u naar uit te kijken. U kunt uw verzoek indienen door te mailen naar marluus@casema.nl of via Contact.